Crvena zvezda predstavlja: Partizan pivo!

Partisan1-850x510

Svako ko nije došao na prošlogodišnji Great British Weekend, festival britanske hrane i pića (čitaj: piva), neće razumeti naše uzbuđenje zbog predstojećeg festivala koji će se održati u Mikser House-u od 11. do 13. septembra. Ukoliko vam desetine novih britanskih piva koje ste probali prošle godine nisu bila dovoljna, Britanska ambasada u Beogradu ovoga nam puta sprema preko 50 (!) kraft piva koja će baš tada doživeti svoju premijeru u Srbiji.

Detaljnije o samom festivalu, programu i svim pivskim premijerama koje nas tamo čekaju ćemo uskoro pisati na Svetu piva, a ovoga puta vam predstavljamo pivo veoma mlade mikropivare iz okoline Liverpoola koja nosi ime – Red Star. Na isti dan kada se u Beogradu bude odigravao 150. Večiti derbi (12. 9. 2015.), u Mikseru ćete moći da po prvi put probate Partisan pivo!

Kako su ga ljudi iz Red Star pivare lepo opisali: “Napravljen je od šest različitih vrsta slada, a svi smo pokušali da u njemu uhvatimo duh Beograda u pivu koje sadrži nagoveštaje kafe, čokolade i karamele.”