Reportaže
0

Top 10 pivskih drangulija iz domaćih oglasa

Oglasi1

Prelistavali smo domaće oglase i na jednom mestu izdvojili deset najboljih i najgorih pivskih džidža-bidža koje smo u njima pronašli…

Oglas2

10. Žeton za pivo

Cena: 4.409 din.

Kako su mudrije glave od naših primetile – “narod koji ne poznaje svoju pivsku istoriju, osuđen je na ponavljanje cuganja”. Ovaj kolekcionarski žeton se u Kraljevini Srbiji koristio za kupovinu piva, ali je tačna godina proizvodnje ostala nepoznata.

Oglas3

9. Prazna limenka Kozel piva

Cena: 250 din.

Fantastična ponuda! Sigurno vam se puno puta dešavalo da kupite pivo ali da vas mrzi da ga popijete. E, pa ovaj Čačanin ima rešenje. Po ceni koja je samo 150 dinara (plus poštarina) veća od cene novog Kozel piva u našim radnjama, možete kupiti limenku koju je ovaj genijalni prodavac već ispraznio.

Oglas4

8. Prsten otvarač za flaše

Cena: 150-400 din.

Ovaj naizgled običan, ružnjikavi prsten krije tajnu moć. Moć da otvara flaše! Po ceo dan ga ležerno nosite na srednjem prstu i taman kad svi budu mislili da ste obični luzeri bez stila, a ono – BUM! Nonšalantno otvarate pivo unutrašnjom stranom prstena i odjednom carevi!

Oglas5

7. Drvene krigle

Cena: 40 evra

Spektakularna drvena krigla dovoljno masivna da se u ratnim vremenima može koristiti kao topuz. Ekipa okupljena oko novosadske Green Shield radionice ih proizvodi od nekoliko vrsta drveta, a mogu se i personalizovati. Na njihovom YouTube kanalu možete pogledati i odličan snimak postupka izrade jedne krigle.

Oglas6

6. Kolekcija podmetača za pivo

Cena: 4.000 din.

Svaki put kada smo pomislili da bismo mogli da postanemo kolekcionari pivskih limenki, etiketa ili podmetača, odustali bismo posle 5 skupljenih komada. Sada možemo da preskočimo najmučniji deo kolekcionarstva i jednim klikom postanemo instant-kolekcionari sa 400 podmetača (uglavnom nemačkih) piva.

Oglas7

5. Pivska zavesa za tuš

Cena: 3.299 din.

Ovo svakome treba za… Na primer… Ili ono kad… Pa, da bi je imao. Dobro, ne znamo baš zbog čega bismo i dok se tuširamo gledali u zavesu sa slikom penušavog piva, ali nešto nam govori da je ova kupovina ipak dobra ideja.

Oglas8

4. Tabla za Vajfertovo pivo

Cena: 33.030 din.

Dobro, moramo priznati da nam se stvarno sviđa ova stara reklamna tabla za Vajfertovo pivo iz perioda između dva svetska rata, ali i pored cene snižene sa 37.000 dinara, mislimo da ćemo umesto limene table od 26 x 38 cm ipak kupiti preko 600 flaša Vajvert piva.

Oglas9

3. Flaše i limenka Duff piva

Cena: 200 din.

Duff beer for me, Duff beer for you, I’ll have a Duff, You have one, too! Već smo pisali o fenomenu Duff piva, a dva oglasa na Kupindu nude flašu, tj. limenku omiljenog Homerovog piva za 200 dinara. Pošto je ambalaža prazna, ostaje vam samo da je stavite na policu. Ili kantu.

Oglas10

2. Pik karta - otvarač

Cena: 699 din.

Još je davne 1980. godine bend Motörhead u pesmi “Ace of Spades” opevao ovaj divan proizvod. U pitanju je otvarač za pivo izrađen od nerđajućeg čelika i u tačnim dimenzijama karte za poker (8,5 x 5,5cm). Staje u novčanik poput kreditne kartice, a u slučaju nužde se vadi kao pik iz rukava i otvara pivo prorezom na svojoj sredini.

Oglas11

1. Rent-a-kafana

Cena: samo iznajmljivanje

Šta će nama alkosima kuća, kad je naša kuća putujuća. Jelenko sa Drvara iznajmljuje ovu pokretnu Nektar kafanu u okviru koje dolazi točilica za pivo, dva suncobrana, osam visećih stolova, pet šankovskih stolica, dva zvučnika, pojačalo, frižider i, naravno – laptop za muziku!

Podeli:

Autor teksta: Svet Piva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uživaš u pivu i našem sajtu?

Molim te podeli to sa prijateljima :)