Regionalne vesti
0

Stiže novo Kabinet pivo! I druge novosti…

Kabinet pivara

Opa! Stižu nam lepe letnje vesti iz Kabineta, jedne od naših najvrednijih pivara.

Kabinet2Prošlog meseca smo pisali o pivskom namazu pod imenom Pivolada, a dosta vas nas je pitalo gde sve može da kupi ovo pivo koje se maže na leb. Pored već poznatih pivskih mesta, od ovoga leta će se novi proizvodi Kabinet pivare, Maćedo pivo i prirodni namaz Pivolada moći pronaći u IDEA prodavnicama i Mercator hipermarketu Beograd. Ceo spisak IDEA prodavnica sa ovom ponudom možete da pronađete ovde.

Podsećamo vas da je Maćedo lagani engleski ale, pivo regionalne MTV top liste, koji je premijerno proizveden protekle godine, ali nam se sada vraća na velika vrata sa modifikovanim “summer” receptom koji sadrži tradicionalne arome čaja u kombinaciji sa začinima sa dalekih puteva i odmerenom slatkoćom karamela.

Kabinet pivaraOno što nas posebno raduje jeste najava novog Kabinet piva – Kolaboracija 02. Već smo imali prilike da probamo zanimljiv proizvod Kolaboracija 01 koji je pravljen u saradnji sa manastirom Kovilj u čijim je buradima nagrađivane Arkanj rakije stajalo plavo pivo. Ovoga puta kolaboracija se nastavlja sa još boljom kombinacijom. U istim buradima je čak šest meseci ležalo aromatično stout pivo koje bi trebalo da pruži protivtežu jakim notama rakije kako bi se dobili ukusi pečenog kestena, vanile i intenzivne karamele. Na žalost, pivo se još uvek ne nalazi u prodaji, pa ćemo prvu degustaciju morati da čekamo do kraja avgusta.

Podeli:

Autor teksta: Svet Piva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uživaš u pivu i našem sajtu?

Molim te podeli to sa prijateljima :)