Regionalne vesti
0

Spremni za najveći Novosadski festival zanatskog piva do sada!

19452823_1794165497560106_609528945231464535_o

Peti po redu Novosadski festival zanatskog piva je spreman i k’o puška zapet da eksplodira 8. i 9. juna u već vam dobro nam poznatom prostoru SKC Novi Sad Fabrika i klubu The Quarter!

Kako je festival posle tri godina održavanja stekao dovoljnu reputaciju da sada ni ne moramo da se raspisujemo i objašnjavamo o čemu radi i kako će tačno izgledati. Dovoljno je reći da će muzički program biti najjači, kao i da će se pojaviti najveći broj pivara do sada!

Tačnije, tokom dva dana festivala, predstaviće se preko 20 zanatskih pivara na čijim ćemo štandovima imati priliku da probamo originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale Ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…).
NS fest

Pored redovnog pivskog programa očekujte brojna predavanja i radionice na temu zanatskog pivarstva, kada ćete moći da stupite u kontakt sa pivarima koji prave najbolja piva u regionu i učestvujte u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima.

Posetiocima omiljeni kutak ostaje na istom mestu – Food corner će ponuditi prave ukuse koji se slažu sa craft pivarskom kulturom.

Na prošlom festivalu uveli smo Homebrewing corner gde ste mogli da se družite sa kućnim pivarima i degustirate njihova piva dok traju zalihe. Ovaj deo programa je probudio veliko interesovanje kod publike, pa ćemo ga ponoviti i na ovom izdanju festivala.

RAMBO

Muzički deo programa obojiti će brojni bendovi i DJ-evi, a poznata je i satnica zaista odličnih svirki:
Petak, 8. jun
Josip A Lisac 20h
St. Louis 22h

Subota, 9. jun
Killo Killo Banda 20h
Rambo Amadeus 22h

Prodaja ulaznica je počela 3. maja preko GIGS TIX prodajne mreže, kada će biti puštem prvi kontigent karata po promotivnoj ceni od 300 dinara po danu, odnosno po ceni od 500 dinara za oba dana. Kao i uvek, molimo vas da požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme jer je broj promo karata ograničen.

Podeli:

Autor teksta: Svet Piva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uživaš u pivu i našem sajtu?

Molim te podeli to sa prijateljima :)