Regionalne vesti
0

Najbolja zanatska piva ovog vikenda na novosadskom Štrandu!

Promo craft vikend

Ovog vikenda, u petak i subotu 26. i 27. avgusta biće održan PROMO CRAFT WEEKEND, na novosadskom Štrandu, u БЕКСТЕЈЏ БИЧ baru, lociranom na čuvenom „špicu“. Zbog velikog interesovanja pivski susreti počeće ranije, u petak već u 17h i trajaće do 1h posle ponoći, a nastavljaju se u subotu već od podne do kasno u noć, dok je ulaz na БЕКСТЕЈЏ БИЧ besplatan. Učešće su potvrdile još dve pivare, Kabinet i Južni vepar, te će posetioci pivskog vikenda sada moći da uživaju u tridesetak vrsta piva iz sedam pivara! U petak i subotu nas očekuju i specijalni plažni setovi poznatih domaćih didžejeva: prvog dana na Štrand dolaze Smt#ng i Vanja Bursać, dok će u subotu nastupiti Disney D i A.P.

BekstejdzBicNS1
Učešće na pivskim danima potvrdila je jedna od omiljenih regionalnih pivara, KABINET, koji donose čak devet vrsta artisan piva od najfinijih sastojaka, među kojima su Melisa, Rufaro, Brrkaa, Supernova, Bad Copy, Vertigo, ali i pivo iznenađenja – Specijal novosadski!

BekstejdzBicNS2Nova pivara JUŽNI VEPAR predstaviće sveže, ukusno i kvalitetno pivo, koje je drugačije i neočekivano, a u Novi Sad donose Svarog, India Pale Ale i Perun, Slavic Pale Ale. Posetioci će uživati u pažljivo odabranim, domaćim pivima pivare CROW BREWERY iz Vranova koja u ponudi ima pregršt maštovitih recepata poput piva Gecko i Sunshine. Ukoliko ste ljubitelj svetlog, tamnog, crvenog i karamelizovanog piva bez enzima, pasterizacije i filtracije, pravi izbor biće pivara KORS iz Zemuna sa mnogobrojnim pivima među kojima su i Appa Kors Grizzly, Laraha Hefe Weizen i Korsar, a kvalitet piva koji se ne dovodi u pitanje stiže iz pivare DOGMA, uz njihov Hoptopod i Svetionik. TRON BREWERY iz Beograda, jedni od pionira u zanatskom pivarstvu i jedni od najinovativnijih pivara u regionu, ponudiće posetiocima piva Pale ale i All On Black. U petak i subotu predstaviće se i Novosađani sa pivarom RAZBEERBRIGA, uz već poznate Temper, Black Rider, Stalker i Bandiera Rossa.

Za vreme Promo Craft Weekenda biće najavljen datum održavanja sledećeg Novosadskog festivala zanatskog piva koji će ponovo biti održan na dobro poznatoj lokaciji, u SKCNS Fabrici, a posetioci će imati priliku da saznaju šta ih sve očekuje od craft pivara i piva na sledećem Festivalu u oktobru.

Kupovina piva vršiće se, kao i do sada, vaučerima koji će moći se da kupe na samom mestu događaja, a ulaz je slobodan!

Živeli!

Podeli:

Autor teksta: Svet Piva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uživaš u pivu i našem sajtu?

Molim te podeli to sa prijateljima :)