Pivare u Srbiji
2

Krugher & Brent

Krugher & Brent
Facebook

Krugher i Brent pivara je osnovana 1991. godine, kao privatno preduzeće i bila je prva privatna mini pivara na prostoru tadašnje SFRJ. Sa proizvodnim radom počela je 1992. godine. Proizvodnja se bazira na kvalitetnim sirovinama, kao što su nemački kvasac i čuveni nemački hmelj kompanije “Bart i sinovi”, što doprinosi i prepoznatljivom ukusu. Savremena oprema zatvorenog sistema proizvodnje obezbeđuje siguran i bezbedan proizvod. Tok procesa je prirodan, bez upotrebe aditiva i veštačkih primesa, tako da su poznati i po tome da posle konzumiranja Kruger i Brent piva – glava ne boli.
Na samom početku prodaja je bila isključivo u buradima, da bi kasnija potražnja na tržištu uslovila flaširanje. Danas se pivo “Krugher i Brent” puni u staklenu ambalažu od 0,5 l i 0,33 l, kao i PET ambalažu od 2 litara. Proizvodi se svetlo „Lager beer“, crno „Extra stout“ i crveno „Red beer“.
Kapaciteti pivare su ograničeni, te se prodaja vrši na području Južnog Banata i malim delom u Beogradu, Zemunu, Zrenjaninu i Novom Sadu.

Proizvodi: Svetlo pivo („Lager beer“), Crveno pivo („Red beer“), crno pivo („Extra stout“)

Podeli:

Autor teksta: Svet Piva

 • Aleksa says:

  Od pre mozda godinu dana prave i weiss,

 • Pakeue says:

  Probao njihovo crveno pivo, Vrhunsko.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Uživaš u pivu i našem sajtu?

  Molim te podeli to sa prijateljima :)